Алюмінієві зимові сади, оранжереї

Алюмінієвий зимовий сад – високотехнологічна, складна в художньому і архітектурному відношенні споруда, яка виконує функцію озеленення інтер’єру, і складається з систем спеціальних алюмінієвих профілів і склопакетів. Алюмінієвий зимовий сад може бути кімнатою в певному приміщенні чи прибудовою до нього. В свою чергу, алюмінієва оранжерея володіє всіма характеристиками, що і зимовий сад, але не є частиною будь-якого приміщення, а зводиться як окрема споруда недалеко від певного приміщення, її основна функція полягає у вирощуванні рослин. Важливою конструктивною і дизайнерською особливістю алюмінієвих зимових садів і оранжерей є повністю засклений дах. Основною ідеєю створення алюмінієвих зимових садів є поєднання природи з житловим приміщенням. Завдяки такому поєднанні зимовий сад дає можливість власнику зануритись у світ природи не виходячи з свого приміщення.

Алюмінієвий зимовий сад забезпечує яскраве світло і простір у будь-якому приміщенні, завдяки зимовому саду Ви можете насолоджуватися світлом і простором протягом цілого року. Сучасні дизайнерські рішення передбачають використання зимових садів в різних за призначенням приміщеннях: адміністративних будівлях, бізнес-центрах, офісах фірм, культурних, оздоровчих і розважальних центрах, спортивних спорудах, житлових приміщеннях (котеджах, квартирах), і навіть промислових приміщеннях.

Алюмінієві зимові сади і оранжереї мають не тільки естетичну і дизайнерську цінність, а набагато важливішу для людини - розслаблюючу здатність. Заходячи в зимовий сад, людина залишає за його порогом всі важкі думки і може трохи відсторонитися від роботи. Зимовий сад дасть втомленій психіці можливість відпочити, навіть півгодинне перебування змінює її погляд на найскладніші питання і повертає можливість і бажання працювати.

В сучасних алюмінієвих зимових садах і оранжереях часто застосовують технології для підтримання мікроклімату, що включають автоматичне підтримання температури, вологості підігрів склопакетів, підтримання необхідного рівня вентиляції. Необхідність використання цих технологій, базується на завданнях і властивостях, якими повинен володіти конкретний зимовий сад чи оранжерея.

Алюмінієві зимові сади володіють такими позитивними характеристиками:

  • висока міцність і легкість;
  • стійкість до відкритого вогню;
  • високий рівень тепло та звукоізоляції;
  • можливе його виконання в різних формах (купол, піраміда, конус, трапеція) і стилях;
  • широка колірна гама (прозоре, графіт, бронза, матове)
  • великий асортимент конструктивних елементів для систем вентиляції;
  • якість всіх комплектуючих.

Важливо знати те, що при проектуванні алюмінієвих зимових садів і оранжерей ми обов’язково враховуємо статичні, вітрові і снігові навантаження, які можуть виникнути в процесі експлуатації виходячи з кліматичних умов України. Для підвищення рівня безпеки, доцільно створювати прозорий дах застосовуючи безпечне скло (гартоване, триплекс).

Міцність гартованого скла в 5-6 разів вища ніж у звичайного, воно стійке до ударів, вигинання і перепадів температур та при руйнуванні кришиться на дрібні шматки круглої форми не утворюючи гострих кромок). Триплекс – це кілька шарів гартованого чи сирого (звичайного) скла, склеєних між собою за допомогою органічної смоли. Його товщина і кількість шарів залежать від того, які навантаження повинна витримувати покрівля алюмінієвого зимового саду чи оранжереї.

Якщо Ви захочете облаштувати зимовий сад в той момент, коли Ваш будинок вже збудований і навіть заселений, то це не створить для наших фахівців ніяких проблем, в такому випадку необхідно буде внести зміни до проекту існуючої споруди і більшу увагу приділити вузлам примикання алюмінієвого зимового саду до будинку.

Ми завжди допоможемо Вам вибрати оптимальне рішення і втілити його в реальність, незалежно чи це будуть найпростіші, невеликі прибудови, чи складні споруди великих площ і нестандартних форм. Ми цінуємо і поважаємо кожного клієнта, тому залежно від Вашого бажання, комплектації, технічних елементів ми підбираємо для вас тільки ексклюзивні рішення, які максимально Вас задовольнять.

Розрахунок вартості алюмінієвих зимових садів і оранжерей залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити алюмінієві зимові сади, оранжереї


Алюмінієві зимові сади фото :