Алюмінієві перегородки.

Алюмінієві перегородки – це конструкція алюмінієвих профілів, що широко використовується в житлових, торгових, офісних і адміністративних приміщеннях, для розділення приміщень на зони (сектори). Використання алюмінієвих перегородок забезпечує можливість солідного і сучасного представлення приміщення, і дозволяють зробити це зі значно меншими витратами, ніж при встановлені суцільноскляних перегородок. Таким способом, досягається компроміс між ціною і ефектністю зовнішнього вигляду. Алюмінієві офісні перегородки легко встановлюються, а їх конструкція забезпечує, при необхідності, легку трансформацію і переробку. Алюмінієві перегородки можуть «підстроюватися» під вже наявну обстановку, надаючи їй закінченого вигляду, удосконалюючи її.

Встановлення алюмінієвих перегородок в офісних приміщеннях створює атмосферу комфорту, затишку і спокою. Розділення офісного простору на робочі зони (сектори) за допомогою алюмінієвих перегородок – суттєво підвищує комфортність роботи працівників, відвідувачів, підвищується якість управління і продуктивність праці, з’являється можливість здійснювати візуальний контроль. За допомогою алюмінієвих офісних перегородок створюються окремі кабінети, окремі робочі місця, холи, коридори, кімнати для проведення переговорів, презентацій, відпочинку, кухні, серверні кімнати.

В житлових приміщення алюмінієві перегородки виконують роль міжкімнатних, і є прекрасною альтернативою зведенню стаціонарних стін. Міжкімнатні алюмінієві перегородки створюють можливості оперативного управління простором для власника житлового приміщення. Використовуючи розсувну алюмінієву перегородку, велику кімнату, при необхідності, розділяють на дві маленькі, або навпаки - об'єднують їх в одну велику, що є вельми практичним і функціональним рішенням.

В сфері торгівлі алюмінієві перегородки успішно використовуються, в першу чергу, для створення вітрин, формування площ торгових павільйонів і відділення їх один від одного, організації підсобних приміщень. Алюмінієві перегородки одночасно виконують функцію вітрини і торгового віконця.

Алюмінієві перегородки володіють відмінною звукоізоляцією, великим вибором варіантів декору, що проявляється у можливості виконання перегородок в будь-якому кольорі і під різні види дерева (за бажанням клієнта), хоча стандартними кольорами алюмінієвого профілю є сріблястий і білий. Декорування алюмінієвих перегородок здійснюється методом порошкового фарбування або за допомогою ламінування плівкою - це залежить від конкретного виду профілю оскільки ламінуванню піддаються не всі види профілів. Кріплення алюмінієвих перегородок відбувається за допомогою стандартних елементів і здійснюється до підлоги, стін і стелі, але залишається можливість переміщення перегородок. Варто зауважити, при встановлені алюмінієвих перегородок, зазвичай, місцям кріплення (стіна, стеля, підлога) завдається мінімальних пошкоджень.

Конструктивні і технічні характеристики алюмінієвих профілів, з яких виконаний каркас, дозволяють встановлювати перегородки різного ступеня складності заввишки до 6 метрів і передбачає можливість легкого монтажу дверей і стулок.

В алюмінієві перегородки можна встановлювати одинарне скло, готовий склопакет (який значно посилює звукоізоляцію перегородок), алюмінієвий лист, сендвіч панелі, МДФ.

Встановлення алюмінієвих перегородок забезпечує відділене приміщення високою теплоізоляцією, повітронепроникністю, вологонепроникністю, хорошою звукоізоляцію.

Ми проектуємо і виготовляємо алюмінієві перегородки будь-якої конфігурації, за допомогою комбінування глухих і рухомих елементів виконуємо встановлення алюмінієвих перегородок у необхідний проєм, незалежно від розмірів і складності. При проектуванні і розробленні дизайну алюмінієвих перегородок ми дотримуємось вимог безпеки, зручності, прозорості, індивідуальності, використовуємо високоякісну фурнітуру провідних виробників.

Встановлюємо алюмінієві перегородки в магазинах, офісах, ресторанах і кафе, бізнес центрах, торгових приміщеннях, банках, житлових приміщеннях.

Для забезпечення вимог індивідуальності за допомогою різних технологій проводимо нанесення на склопакети алюмінієвих перегородок малюнки, написи, логотипи фірм. Склопакети можуть бути виконані в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Розрахунок вартості алюмінієвих перегородок залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити алюмінієві перегородки


Алюмінієві перегородки (торгові, офісні, міжкімнатні) фото :