Алюмінієві фасади

Алюмінієві фасадні системи — це несучі, світлопроникні, економічні конструкції за допомогою яких можна конструювати і реалізувати скління вертикальних поверхонь. Алюмінієві фасади забезпечують високий рівень тепло- і звукоізоляції приміщень, захист від дій зовнішніх погодних умов, тривалий термін, простоту і надійність експлуатації. Дуже важливе значення, в міських умовах, має здатність алюмінієвих фасадів надійно захищати від шуму, так можна створити в приміщенні потрібний затишок для ефективної роботи персоналу. На сьогоднішній момент встановлення алюмінієвих фасадів проводять в офісних, торгових, промислових і житлових приміщеннях. Універсальність їх використання полягає в їх здатності органічно вписуватись в будь-який стиль будівлі на етапі реконструкції чи проектування.

Технічні характеристики алюмінієвих фасадів: ширина алюмінієвого профілю, що використовується в фасадах не перевищує 50-60 мм, для ущільнення використовуються гумові ущільнювачі, як заповнення використовується матеріал, що майже не проводить тепло, наприклад: склопакет, сендвіч-панель, їх товщина може різнитися від 2мм до 50 мм, залежно від мети і призначення фасаду. Фасад виконується у вигляді сітки з алюмінієвих профілів, в яких за допомогою притискних планок тримаються склопакети.

Встановлення на будівлях алюмінієвих фасадів, дозволяють суттєво покращити зовнішній вигляд будівлі, надати їй неповторного вигляду, що запам'ятовується.

Виготовлення алюмінієвих фасадів дозволяє за допомогою різних технологій проводити нанесення малюнків, написів, логотипів фірм, а також пропонувати скло в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Розрахунок вартості алюмінієвого фасаду залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості алюмінієвої конструкції.

Одержати консультацію чи замовити алюмінієвий фасад


Алюмінієві фасади фото :