Скляні дзеркала

Скляне дзеркало – це індивідуальний елемент оформлення, що має функціональне і декоративне призначення. Функціональність полягає у застосуванні дзеркала, як предмета, що показує відображення людини. Декоративне призначення проявляється в тому, що дзеркало - це проста і елегантна прикраса будь-якого простору, вносить в інтер’єр завершеність, підкреслює індивідуальність, вирізняє стиль приміщення. При правильному розміщенні, воно дає можливість збільшити візуальні розміри кімнати, згладити гострі кути, «розсунути» стіни, додати інтер'єру глибину і об'ємність. Дзеркало є престижним елементом сучасного інтер’єру, його часто застосовують дизайнери для оформлення елітних квартир, котеджів, офісів, готелів, магазинів, салонів краси, спортивних зал.

Ми можемо запропонувати дзеркала, як найпростіші так і складні, ексклюзивні - різноманітних форм, з'єднань. Такі дзеркала ідеально підходять до сучасних інтер'єрів, підкреслюючи їх індивідуальність і вишуканість.

За призначенням Ми пропонуємо такі дзеркала: дзеркало настінне, дзеркало в спальню, дзеркало в передпокій, дзеркало в ванну.

Обробка дзеркал: нанесення малюнка будь-якої складності методом піскоструйної обробки, можливе гравіювання, матування, свердління отворів, здійснення вирізів, нанесення кольорових малюнків (в тому числі по ескізах клієнта), обробка кромок.

Особливості монтажу: Встановлення дзеркал має суттєві відмінності від встановлення конструкцій з гартованого скла, оскільки дзеркала відрізняються від загартованого скла своїми властивостями (дзеркала набагато слабші і крихкіші), для них використовують спеціальні види кріплення, в тому числі, клеять використовуючи спеціальний клей, який не роз'їдає задню поверхню дзеркала.

Розрахунок вартості скляних дзеркал залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляного дзеркала.

Одержати консультацію чи замовити дзеркало


ПослугиКлючові словаГеографія
ПослугиКлючові словаГеографія

Дзеркала фото :