Суцільноскляні душові кабіни

Суцільноскляна душова кабіна – це сучасна, комфортна, багатофункціональна і ексклюзивна скляна конструкція, яка захищає навколишній простір від бризок води і створює інтимну атмосферу для людини. Скляна душова кабіна включає душовий пристрій, піддон, скляні стінки (перегородки) і двері.

Сучасні тенденції в дизайні ванних кімнат передбачають встановлення і виготовлення скляних душових кабін за індивідуальним проектом, що надає можливість створити душову кабіну практично будь-яких розмірів і форм (залежно від конструктивних особливостей вашої ванної кімнати), ідеально повторити лінії елементів інтер'єру (гармонійно і точно вписати душову кабіну у Вашу ванну кімнату). Популярним є замовлення комплекту, який складається з скляної душової кабіни і скляних дверей у ванну кімнату, на склі також можуть розташовуватися сушка для рушників і полиці.

Ми пропонуємо суцільноскляні душові кабіни з таким характеристиками:

  • в душові кабіни встановлюється лише безпечне (загартоване) скло;
  • суцільноскляна душова кабіна може мати від двох до п'яти стінок, в залежності від місця і форми розміщення;
  • елементи фурнітури (петлі, ручки, коннектори) виготовлені з нержавіючої сталі і спеціально розроблені для використання у вологому середовищі, що забезпечує відмінний зовнішній вигляд і безтурботну експлуатацію протягом багатьох років;
  • ущільнювач профілю, на краях скла, забезпечує повну герметичність душової кабіни;
  • петлі для скляних дверей кріпиться по принципу стіна-скло і скло-скло;
  • передбачена можливість встановлення дверного механізму, що плавно закривається (діє за принципом доводчика, починаючи працювати з кута 20°);
  • встановлення душової кабіни можливе на піддоні або безпосередньо на підлозі;
  • можливість використання в конструкції душових кабін листів з гнутого скла;

Використання гартованого скла для виготовлення суцільноскляних душових кабін обґрунтовується його високим рівнем безпеки і зручністю експлуатації. Цей матеріал не старіє, не дряпається, дуже легко миється і зберігає початковий зовнішній вигляд. Міцність загартованого скла в 5-6 разів вища ніж у звичайного, воно стійке до ударів, вигинання і перепадів температур, при руйнуванні кришиться на дрібні шматки круглої форми не утворюючи гострих кромок.

Перевагою встановлення душової кабіни прямо на підлозі є здатність вільно обирати розмір і геометрію, не прив'язуючись до розмірів і форм піддонів. Проте, встановлення душової кабіни безпосередньо на піддон є значно надійнішим.

При проектуванні і розробленні дизайну суцільноскляних душових кабін, ми дотримуємось вимог безпеки, зручності, прозорості, індивідуальності, використовуємо високоякісну фурнітуру провідних виробників. Сконструюйте таку душову кабіну, яка необхідна саме Вам, а Ми втілимо Вашу ідею в реальність, в разі необхідності - завжди готові запропонувати свої проекти скляних душових кабін, які прекрасно впишуться у Ваш інтер’єр.

Для забезпечення вимог індивідуальності за допомогою різних технологій проводимо нанесення малюнків, написів. Виконуємо душові кабіни з гартованого скла в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Товщини скла: гартоване скло товщиною від 6 до 12 мм.

Фурнітура:

  • Al - анодований алюміній;
  • PSS - полірована нержавіюча сталь;

Розрахунок вартості суцільноскляної конструкції залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити скляну душову кабіну


ПослугиКлючові словаГеографія
ПослугиКлючові словаГеографія

Суцільноскляні душові кабіни фото :