Скляні сходи

Скляні сходи – це вигідний, ексклюзивний елемент сучасного інтер’єру, що зв’язує різні рівні твердих основ між собою. Їх конструкція включає елементи з нержавіючої сталі (каркас сходів і поручні виготовляється з нержавіючої сталі) і скла (сходинки і елементи огорожі виготовляються безпосередньо з триплексу (ламінованого скла)). Триплекс (ламіноване скло) – це кілька шарів гартованого, скла склеєних між собою за допомогою органічної смоли. Його товщина і кількість шарів залежать від того, які навантаження повинна витримувати скляна сходинка, найчастіше використовують триплекс з трьох загартованих частин скла завтовшки 8 - 12мм. Дуже важливим є те, що конструкція продовжує виконувати свою функцію при руйнуванні одного або двох шарів скла - це забезпечує високий рівень безпеки і надійність експлуатації. Для безпечного руху по скляних сходах верхній шар ми пропонуємо робити шорстким (найчастіше методом піскоструйної обробки).

Сходи з безпечного скла поєднують в собі сучасність, комфорт, престиж, елегантність, прості і невибагливі в експлуатації, забезпечують високий ступінь світлопроникнення і витонченість інтер’єру.

Використання скляних сходів в дизайні дає можливість змінити зовнішність приміщення, а також надати житлу особливого шарму і високого статусу. Вдале поєднання фантазії дизайнера і сучасних інженерних рішень дозволяють гармонічно вписати скляні сходи в інтер’єр заміського будинку, офісу або нічного клубу. Тому скляні сходи широко використовуються в елітних будинках і офісах. Варто зауважити, що скляні сходи цілком міцні і надійні, в цих показниках вони нічим не поступаються сходам з традиційних матеріалів.

При конструюванні і монтажі сходів ми обов'язково враховуємо всі аспекти їх подальшої експлуатації, що передбачають:

  • підтримання точного співвідношення ширини проступу і висоти між сходинками;
  • визначення оптимальної кількості сходинок і їхнього нахилу;
  • розрахунок висоти перил і схеми їх розміщення;
  • визначення оптимальної ширини сходів;
  • визначення оптимального напряму підйому.

Ми виготовляємо скляні сходи індивідуальних конструкцій (різної ширини, внутрішні або зовнішні, гвинтові (круглі), прямі). Все залежить від побажань замовника, фантазії дизайнера і характеристик конкретного приміщення.

Встановлення скляних сходів на несучі конструкції з нержавіючої сталі проводиться за допомогою спеціальних кронштейнів, які вмонтовуються у потрібні сегменти (частини) за допомогою полімерних клеїв.

При проектуванні і розробленні дизайну сходів з безпечного скла, ми дотримуємось вимог безпеки, зручності, прозорості, індивідуальності, використовуємо високоякісну фурнітуру провідних виробників.

Для забезпечення вимог індивідуальності за допомогою різних технологій проводимо нанесення малюнків, написів, логотипів фірм. Виконуємо скляні сходинки в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Товщини скла: триплекс (ламіноване скло) - від 12 до 40мм (в залежності від кількості і товщини шарів скла).

Фурнітура:

  • PSS - полірована нержавіюча сталь;

Розрахунок вартості суцільноскляної конструкції залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити скляні сходи


Скляні сходи фото :