Суцільноскляні розсувні (відкотні) двері

Суцільноскляні розсувні двері – це двері створки яких, при розсуванні - від’їжають в сторони, і в залежності від ширини розсування залишають повний або частковий проєм. Весь механізм розсувних систем розташований зверху проєму, крім одного або двох направляючих елементів, що кріпляться до підлоги (з боків проєму), таке кріплення забезпечує відсутність порогу. До стелі або стіни кріпиться алюмінієва рейка або труба з нержавіючої сталі, по яких на каретках безшумно рухається дверне полотно. Розсувні створки можуть комбінуватися з глухими частинами (в залежності від потреб конкретного споживача).

Розсувні системи з гартованого скла допомагають істотно економити простір приміщень і не заважають зоровому об'єднанню простору. Встановлюються як в житлових, так і не житлових приміщеннях. В житлових приміщеннях розсувні двері з гартованого скла допомагають відгородити кухню, комору або балкон від вітальні або спальні, раціональніше використовується місце для зберігання великої кількості речей або предметів. Суцільноскляні розсувні двері виконують не тільки завдання по розділенню приміщень, але і декоративну функцію.

В офісах найчастіше розсувні системи встановлюють на вході в приміщення або в скляні перегородки. В залежності від побажань замовника і необхідного дизайну використовуються різні види дверної фурнітури. В торгових і офісних приміщеннях широко застосовуються автоматичні розсувні двері, вони забезпечують максимально комфортне переміщення людей при входах і виходах з приміщень.

При проектуванні і розробленні дизайну суцільноскляних розсувних дверей, ми дотримуємось вимог безпеки, зручності, прозорості, індивідуальності, використовуємо високоякісну фурнітуру провідних виробників.

Для забезпечення вимог індивідуальності за допомогою різних технологій проводимо нанесення малюнків, написів, логотипів фірм. Виконуємо розсувні двері з гартованого скла в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Товщини скла: 8-12 мм або триплекс

Фурнітура:

  • Al - анодований алюміній;
  • PSS - полірована нержавіюча сталь;
  • TP - титанове напилення (під золото);

Розрахунок вартості суцільноскляної конструкції залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити суцільноскляні розсувні двері


Суцільноскляні розсувні двері фото :