Суцільноскляні вхідні групи і вітрини

Потрібно розуміти, що вхід в будівлю або приміщення формує перше уявлення про Вашу фірму у Ваших клієнтів і майбутніх замовників, тобто він є першою візитівкою. Використання скляних вхідних груп вирішує завдання позитивного і ефектного впливу на ваших партнерів, а також, знижується сприйняття перешкоди, максимально реалізується ідея відкритого простору в дизайні.

Скляна вхідна група — складна конструкція з нерухомих частин скла, включає скляні двері і перегородки або цілий комплекс вхідних скляних дверей разом з глухими перегородками, що є входом і виходом в конкретну будівлю (приміщення). Самі двері можуть бути різного типу, все залежить від побажань замовника і конкретних архітектурних особливостей, зовнішнього оформлення будівлі. Найчастіше вхідні групи зі скла встановлюють в аеропортах, готелях, ресторанах, великих магазинах, торгових і офісних центрах, банках. Для виготовлення скляних вхідних груп використовують гартоване скло або триплекс (ламіноване скло) в поєднанні з алюмінієвими конструкціями. Гартоване скло характеризується високою міцністю та безпекою (міцність загартованого скла в 5-6 разів вища ніж у звичайного: воно стійке до ударів, вигинання і перепадів температур, при руйнуванні кришиться на дрібні шматки круглої форми не утворюючи гострих кромок). В свою чергу, триплекс складається з кількох частин скла, склеєних по всій площі між собою за допомогою прозорої органічної смоли. Таке скло при руйнуванні не розсипається, а всі осколки залишаються на плівці, скло в конструкції продовжує виконувати свою функцію. Поєднання скла і алюмінію забезпечує скляним вхідним групам зовнішню легкість і елегантність, міцність і довговічність, підвищену опірність корозії і перепадам температур, можливість монтажу конструкції в досить швидкі терміни.

Мипроектуємо і виготовляємо вхідні групи зі скла будь-якої конфігурації, за допомогою комбінування глухих і рухомих елементів, виконуємо скління всього необхідного проєму, незалежно від розмірів і складності. При проектуванні і розробленні дизайну скляних вхідних груп ми дотримуємось вимог безпеки, зручності, прозорості, індивідуальності, використовуємо високоякісну фурнітуру провідних виробників.

Для забезпечення вимог індивідуальності за допомогою різних технологій проводимо нанесення малюнків, написів, логотипів фірм. Виконуємо скляні вхідні групи в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Товщини скла: 8-12 мм.

Фурнітура:

  • Al - анодований алюміній;
  • PSS - полірована нержавіюча сталь;
  • TP - титанове напилення (під золото);

Розрахунок вартості суцільноскляної конструкції залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити скляні вхідні групи


Суцільноскляні вхідні групи і вітрини фото :