Суцільноскляні фасади

Надати об’єкту ззовні неповторної форми, прозорості, реалізувати сучасні дизайн концепції можна за допомогою встановлення суцільноскляних фасадів. Скляний фасад гармонійно вписує будівлі, на яких встановлюється, в сучасну архітектуру міста 21-го століття. Основними перевагами використання сучасних фасадних технологій є застосування їх в проектуванні нових об’єктів, а також реконструкції існуючих, вони забезпечують високі показники тепло- і звукоізоляції приміщень. Суцільноскляні фасади чудово підходять для встановлення в ресторанах, кафе, бутіках, магазинах і навіть торгових центрах. Виготовлення і проектування суцільноскляних фасадів здійснюється у декілька етапів. Спочатку уточнюються всі деталі, що стосуються конфігурації, комплектації і колірної гамми конструкції, з урахуванням побажань замовника і архітектурних вимог. Суцільноскляні фасади вмонтовуються поетапно, відповідно до заздалегідь узгодженого плану монтажних робіт, що дозволяє значно мінімізувати терміни їх установки.

Ми використовуємо два типи фасадного скління будівель: структурний (безрамний) і спайдерний (точковий). Варто зазначити, обидва типи фасадного скління максимізують площу, яку займає скло, це дозволяє ефективно використовувати сонячну енергію для освітлення і обігріву приміщень.

Суть структурного (безрамного) скління полягає у монолітності заскленого фасаду (скляний фасад зовні виглядає як суцільна поверхня із загартованого скла або триплексу (ламінованого скла), завтовшки від 10 до 20 мм.), на ньому відсутні стики і рамки. Гартоване скло характеризується високою міцністю та безпекою (міцність загартованого скла в 5-6 разів вища ніж у звичайного: воно стійке до ударів, вигинання і перепадів температур при руйнуванні, кришиться на дрібні шматки круглої форми не утворюючи гострих кромок). В свою чергу триплекс складається з кількох частин скла, склеєних по всій площі між собою за допомогою прозорої органічної смоли. Таке скло при руйнуванні не розсипається, а всі осколки залишаються на плівці, скло в конструкції продовжує виконувати свою функцію. Щілини між різними частинами скла не перевищують 2мм і заповнюються спеціальним прозорим герметиком (силіконом). Спайдерна система кріплення полягає у використанні спеціальних елементів кріплення спайдерів. В свою чергу спайдер (Spider) є просторовий кронштейн з високоякісної сталі з відмінними декоративними властивостями. Таке кріплення дає можливість реалізовувати найрізноманітніші фасадні і стельові конструкції. Основною властивістю спайдера є рівномірний розподіл навантаження в усіх точках кріплення, оскільки всі кріпильні точки мають однаково «пружну» конструкцію. Коливання температури і розширення скла компенсує еластичний точковий затиск. Місцями кріплення спайдерів є колони, торці бетонних перекриттів, стелі, а також підвішуються в повітрі за допомогою спеціальних тросових систем. В сучасному дизайні суцільноскляних фасадів спайдерні системи є відносно новим і найоригінальнішим типом скління, що дозволяє створювати ідеально рівні скляні поверхні з непомітним каркасом.

Будь-який фасад, який розробляє НАША ФІРМА є водночас складним інженерно-технічним рішенням і унікальною дизайнерською конструкцією. З нами Ви зможете втілити найоригінальніші архітектурні форми і забезпечити сучасний вигляд і внутрішній комфорт свого приміщення. Правильні і надійні інженерно-конструкторські рішення, якість використаних матеріалів, значний досвід проектування і монтажу складних суцільноскляних фасадних конструкцій нашими фахівцями є гарантією їх надійності, невибагливості в експлуатації і довготривалої служби (термін служби перевищує 60 років).

Виготовлення суцільноскляних фасадів дозволяє за допомогою різних технологій проводити нанесення малюнків, написів, логотипів фірм, а також пропонувати скло в такій кольоровій гамі:

  • прозоре
  • бронза
  • графіт
  • матове

Обробка скла: лазерне гравіювання, нанесення малюнка методом піскоструйної обробки, матування, обклеювання плівками.

Товщини скла: 10-20 мм.

Фурнітура:

  • Al - анодований алюміній;
  • PSS - полірована нержавіюча сталь;
  • TP - титанове напилення (під золото);

Розрахунок вартості суцільноскляного фасаду залежить від багатьох чинників, тому немає доцільності представляти ціну за 1 м2 виробу. На ціну впливають такі основні фактори: форма конструкції, марка і товщина скла, обробка скла, вибрана фурнітура, складність монтажу. Лише після проведення замірів і формування конкретного технічного завдання проводиться розрахунок вартості скляної конструкції.

Одержати консультацію чи замовити суцільноскляні фасади


Суцільноскляні фасади фото :